Knoppen aan/uit zetten

Zet knoppen in de Leadbot aan/uit door op het bewerk icoon naast de knoppen te klikken. D.m.v. de schakelaar kun je de knop aan/uit zetten.

In onderstaand voorbeeld zetten we "Offerte aanvragen" UIT, en "Video call inplannen" AAN.

Wil je een knop toevoegen? Het is niet mogelijk om zelf knoppen toe te voegen. Wij kunnen dit wel voor je doen. Plan een video call in om je wensen te bespreken.