Knoppen in Leadbot bewerken

Je kan de knoppen/buttons helemaal naar eigen wens inrichten. Doe dit door:

1. Tekst in de knoppen aan te passen
  2. Knoppen aan/uit te zetten
  3. De volgorde van knoppen te wijzigen
  4. Uitgelichte knop maken

Knoppen aan/uit zetten

Zet knoppen in de Leadbot aan/uit door op het bewerk icoon naast de knoppen te klikken. D.m.v. de schakelaar kun je de knop aan/uit zetten.

In onderstaand voorbeeld zetten we "Offerte aanvragen" UIT, en "Video call inplannen" AAN.

Wil je een knop toevoegen? Het is niet mogelijk om zelf knoppen toe te voegen. Wij kunnen dit wel voor je doen. Plan een video call in om je wensen te bespreken.

Volgorde van de knoppen wijzigen

Pas de volgorde van de knoppen in de Leadbot aan door op het bewerk icoon naast de antwoord knoppen te klikken. Klik dan op "Wijzig volgorde". Je kunt de knoppen nu omhoog en omlaag slepen naar de gewenste volgorde.

Uitgelichte knop maken

Licht jouw belangrijkste Call-to-Action uit door deze knop een andere kleur te maken. Klik op het bewerk icoon naast de antwoordknoppen en vink de checkbox "Uitgelicht" aan.

Onder het tabje "Styling" (rechts) kan je de kleuren en de letterdikte aanpassen van de uitgelichte knop.