Ik ontvang geen emails

Wanneer je geen emails vanuit de Leadbot ontvangt kan dit zijn omdat Futy niet wordt gezien als 'veilig'. Whitelist support@futy.nl dan in je mailbox.

Gmail

1. Login bij Gmail, klik op het 'tandwieltje' en vervolgens op 'Alle instellingen bekijken'.
  2. Klik op 'Filters en geblokkeerde adressen'. Hier vind je een lijst van geblokkeerde en veilige afzenders.
  3. Klik. op 'nieuw filter maken'
  4. Voeg support@futy.nl toe in het 'Van' veld en klik op 'Filter maken'
  5. Markeer de box 'Nooit naar Spam sturen' en klik 'Filter maken'.

Outlook:

1. Ga naar je inbox en klik rechtsboven op het 'tandwieltje' en vervolgens op 'Alle Outlook-instellingen weergeven'.
  2. In het instellingenmenu klik je op 'Ongewenste e-mail'. Hier vind je een lijst van geblokkeerde en veilige afzenders en domeinen.
  3. Klik op 'Toevoegen' om support@futy.nl toe te voegen als veilige afzender.