Installatie in WordPress

Wanneer je een eigen Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw WordPress website te plaatsen

1. Ga naar je WordPress website en log in. 
2. Ga naar ‘Plug-ins’. 
3. Klik op ‘Nieuwe Plug-in’. 
4. Zoek op ‘Insert Headers and Footers.
5. Klik op ‘nu installeren’ en daarna direct op ‘activeren’.

6. Ga naar ‘Instellingen’.
7. Klik op ‘Insert Headers and Footers.
8. Plak de code die je van ons hebt gekregen in het onderste vak:  ‘Scripts in Footer’.
9. Druk op ‘Save’.
10. De Leadbot staat nu op je website.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons