WordPress

Wanneer je een eigen Leadbot hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om de Leadbot op jouw WordPress website te plaatsen.

Bekijk de uitleg video:

Login in WordPress en download plug-in

1. Ga naar je WordPress website en log in.

2. Ga naar ‘Plug-ins’.

3. Klik op ‘Nieuwe Plug-in’.

4. Zoek op ‘Futy'. 5. Klik op ‘nu installeren’ en daarna direct op ‘activeren’.

Kopieer de key in je Futy account

1. Ga naar je Futy account en login. 2. Ga naar de 'Installatie' pagina. 3. Kopieer bij de 'WordPress installatie' jouw persoonlijke key. Deze heb je nodig om de WordPress plug-in te koppelen.

Zie je het kopje 'Installatie' niet staan in je account?

Open de Futy WordPress plug-in

1. Ga terug naar WordPress en open in het linkermenu de Futy WordPress plug-in 2. Plak jouw persoonlijke key in het invulveld in de plug-in. 3. Druk op 'Instellingen opslaan'.

De WhatsApp widget staat nu op je WordPress website.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog steeds hulp nodig? Contact Ons Contact Ons