Aan de slag!

Ben jij klaar om meer Leads via je website te krijgen? Volg snel deze 4 stappen om Futy op jouw website te installeren en de conversie te verhogen.

1. Account aanmaken

2. Leadbot template selecteren

3. Leadbot bewerken

4. Futy installeren op je website

Bekijk hier de uitleg video:

Of volg onderstaande stappen:

1. Account aanmaken

Maak een account aan op: https://app.futy.io/register/

We vragen hier een aantal gegevens zoals je telefoonnummer en WhatsApp nummer, deze voegen we dan alvast voor je toe in de widgets. Je kan deze gegevens natuurlijk altijd weer aanpassen.

2. Leadbot template selecteren

In onze Template Library vind je veel verschillende Leadbots. Deze zijn opgebouwd uit modules zoals een vraag met daaronder een Formulier, WhatsApp of doorlink module.

Je ziet dat iedere Leadbot Template verschillende knoppen met modules heeft, zo zit er hopelijk altijd één tussen die geschikt is voor jouw business.  Klik op een template om meer informatie te zien en de verschillende knoppen te proberen. Wanneer je de juiste template hebt gevonden, klik je op  'Toevoegen'

Staat jouw oplossing er niet tussen? Plan een video call in en we bespreken graag de mogelijkheden.

3. Leadbot bewerken

Bewerk de Leadbot per stap door verder te klikken in de flows. Je kan iedere stap bewerken door op het bewerk icoon naast de stap te klikken.

4. Futy installeren op je website

Wanneer jouw widget naar wens is, is het tijd om deze op je website te plaatsen. Ga naar 'implementatie' en kopieer de code.

Zie onderstaand een gedetailleerde handleiding per platform:

Staat de handleiding van jouw website er niet bij? Laat het ons weten, dan voegen we deze toe!

Heb je een andere partij die jouw website beheert? Stuur dan onze mail met het stukje code even door naar je website beheerder. Dan snapt hij wel hoe hij het chatvenster kan installeren (5 minuten werk).